Jeg læser pt en Master på IT Vest.
Jeg følger primært linjen Interaktionsdesign og Multimedier for at styrke og genopfriske mit suppleringsfag i Multimedier.
Her kan du læse lidt om de projekter, jeg har arbejdet på:
SDU, februar – juni 2021
ABSTRACT
Hvordan kan man inkluderer både udviklere og brugere i produktoptimering, når begge grupper har travlt og kun kan deltage i begrænset tid?J eg har sat mig for at planlægge en co-designworkshop for optimering af et CMS-system, hvor spørgsmålet, som undersøges, er: Kan man med få deltager-ressourcer skabe forudsætningerne for en engageret, og innovativ dialog, der munder ud i produktudvikling af løsninger? Jeg trækker her på flere erfaringer og discipliner inden for Participatory Design i forarbejdet til en workshop mellem udviklere af et CMS-system og brugerne af samme CMS-system
Den endelige workshop er beskrevet her:
https://kruso.dk/insights/skab-de-rigtige-rammer-for-en-tværfaglig-workshop
AU, september – januar 2022
ABSTRACT
IT-udviklingsfællesskaber faciliteres som oftest af en virksomhed, der yder IT-løsninger, og som en afledt service opretterudviklingsfællesskaber, som kunderne kan vælge at tilkøbe imod en årlig fast betaling. I det samarbejde, der opstår i et udviklingsfællesskab mellem virksomheden, deres kunder og ikke mindst kunderne imellem, ligger der et stort potentiale for sparring og gensidig læring, som rækker ud over leverandør-virksomhedens kerne-kompetencer. Oftest har rammerne for samarbejdet af kontraktuelle og økonomiske årsager alene fokus på IT-løsninger. Dermed bliver potentialet ikke udviklet og udnyttet, og muligheder for at styrke relationen til den enkelte kunde igennem samarbejdet med de andre kunder i udviklingsfællesskabetgår tabt.
Jeg har i efteråret 2021 arbejdet på udviklingenet eksisterende udviklingsfællesskab for netop at skabe forudsætninger for sparring og læring kunderne imellem. Udviklingsfællesskabet er etableret i det kommunale udviklingsfællesskab, som jeg faciliterede i kraft af min rolle som proceskonsulent hos IT-virksomheden Kruso. Jeg ibrugtog en række værktøjer og modeller fra design thinking, hvor jeg præsenterede en model for en proces til udviklingen af værktøjerne, der kan udviklesamarbejdet i udviklingsfællesskabet på eksisterende kontraktuelle præmisser for deltagernes tidsmæssige ressourcer oginden for den eksisterende økonomiske ramme.
Resultatet er delvist beskrevet her:
https://kruso.dk/insights/10-aar-med-et-kommunalt-udviklingsfaellesskab
AU (linien Organisation), februar -juni 2022
Igangværende projekt om naboorganisarion og anvendelse af IT-værktøjer.
Påbegyndes officielt september 2022. Forventes afsluttet januar 2023.
Nogle vil gerne give feedback, så det er der plads til her. Jeg lover ingen svar, men vil læse konstruktive feedbacks.